« Parhaat ravintolat Helsingissä ja Espoossa

Tapahtumatalo Bank

Lounas tai juhlatila – makua ja tyyliä uniikissa ympäristössä Helsingissä


Tapahtumatalo Bank on ainutlaatuinen ravintola, joka istuu 1950-luvun tyylikkääseen pankkimiljööseen luontevasti. Se on jännittävä yhdistelmä avaraa tilaa ja mahtipontista arkkitehtuuria, pehmeitä sohvia, kotoisuutta ja eloisaa ilmapiiriä. Toimii erinomaisena kokous- ja juhlatilana tai pelkästään erinomaisena lounasravintolana.

Jännittäviä ja mielenkiintoisia ovat myös siellä tarjottavat herkulliset annokset, joissa yhdistellään klassista ja uutta, itää ja länttä sekä suomalaisuutta. Piste i:n päällä on Bankin iloinen ja huomaavainen palvelu.

Lunch Club on raikas ja aurinkoinen free flow itsepalvelulounasravintola. Lounasvaihtoehtoja on neljä, kaikki lounassetelihintaan. Cosy´n Creative on maittava ja konstailematon lounas, hyvin tehtyä skandinaavista kotiruokaa. Light´n Lovely -lounas on raikas salaattibuffet, jossa maukas ja persoonallinen kuuma keitto kruunaa kokonaisuuden. Fast´n Fantastic tarkoittaa Välimeren tai Kaukoidän herkkuja. Fastin pisteellä on tarjolla myös päivittäin vaihtuva kasvislounas.

Party Spot on juhlatila monenlaiseen käyttöön. Bankin tiloissa onnistuvat juhlat, tapahtumat, lanseeraukset, muotinäytökset, pikkujoulut jne. Juhlatila on hyvin toimiva ja muuntautumiskykyinen myös pienemmille, 50-100 henkilön seurueille, mutta palvelee aina jopa 1000 vieraaseen saakka. Valmiit ohjelmapaketit tekevät juhlatilan ostamisen helpoksi.

Bank Meetings: Valinnanvaraa riittää peräti 19 kabinetin ja avaran auditorion verran. Toimiva kokoustekniikka, huippuammattilaisten muodostama kokoustiimi ja uskomattoman joustavat tilat – kahdesta 220 hengelle – takaavat että Bankissä kokous onnistuu.
Wall Street on klubimainen kokoustila, jossa on viisi kabinettia, lounge ja oma cafe koko kokouksen ajan tauotta käytössä. Union Square-auditorio tarjoaa omaa rauhaa sadalle hengelle viihtyisine aulatiloineen.

Bank Bar & Bistro on tilausravintola Unioninkadun ja Pohjoisen Makasiinikadun kulmassa. Soveltuu mainiosti rennompaan tilaisuuteen aamusta iltaan, asiakaspaikkoja on tilaisuudesta riippuen noin 50.

Juhla, kokous tai lounas; Bank on herkuttelijan keidas keskellä Helsinkiä.

Tervetuloa!

Tapahtumatalo Bank Helsinki


Tapahtumatalo BANK -juhlatilat - lounasravintola Helsinki

Tarjoukset

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group