Varaa huone
Varaa pöytä
Juhla- ja
kokous-
varaukset
 

PALACE KÄMP IDEAT TILAISUUKSIIN

KÄMP GROUP- ideoita tilaisuuksiisi

Lue tästä parhaat ideat juhliin ja tilaisuuksiisi!
Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä yrityksenne ikimuistoiset juhlat, budjettitakuulla.


Kämp Group -myyntipalvelu

Palvelee ma-pe klo 8.00-20.00
Ravintolat & Tilaisuudet puh. (09) 5840 9603
sales@kampgroup.fi


Hotel GLO Espoo Sello
Leppävaarankatu 1
02600 ESPOO
Varaukset ja tiedustelut
Nettivaraus
puh. 010 3444 200
sello@hotelglo.fi


Bowling Meeting


 

Kokousta mukavasti ja kätevästi GLO Hotel Sellossa, Espoossa. GLo Hotel Sello sopii kokoustiloiksi mainiosti hyvän saavutettavuutensa vuoksi (Kehä I:n varrella) ja Sellon yhteydessä on myös runsaasti maksutonta parkkitilaa. Kokouksen jälkeen ilo irti arjesta! Tehokkaan kokouksen jälkeen lähtö koko tiimin voimin hohtokeilaamaan tai pelaamaan biljardia läheiselle, uudelle keilahallille. Mahdollisuus myös varata tasokas yksityissauna pelien jälkeen ryhmänne käyttöön. Muutaman tunnin keilauksen/ biljardin jälkeen maistuu Carlito’s Sellon maukkaat amerikan-italialaiset herkut yhteensopivien ruokajuomien kera. Sopii esim. kokousryhmille, kickoffeihin tai tiimipäiviin, 4-20 hlölle. Kesto: Kokous + 4-5h. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.


Tapahtumatalo Bank
Unioninkatu 20
00130 HELSINKI
Varaukset ja tiedustelut
Nettivaraukset
puh. (09) 1345 6260
bank@palacekamp.fi


”Spice Your night”

Spice Your Night -illallinen Tapahtumatalo BANKin Bistrossa 20–60 henkilölle: Valitse tunnelmaasi sopiva teema — Afrikka tai Intia. Ryhmänne pääsee illan aluksi seuraamaan kuinka tuoreet intialaiset/afrikkalaiset mausteseokset valmistetaan kokin johdolla. Mahdollisuus myös osallistua valmistamiseen sekä keskustella mausteiden käytöstä kokin kanssa. Lopuksi nautitaan yhteisesti maustetusta buffetista ja istutaan rauhassa iltaa.

Hinta 46,70 €/ hlö ja sisältää teeman mukaisen taustamusiikin sekä buffetsomistuksen.Kämp Spa
Kluuvikatu 4 B (8. krs.)
00100 HELSINKI

Sisäänkäynti Kluuvikadulla Fazerin kahvilaa vastapäätä.

Rentoudu ja nauti keskellä Helsinkiä


Kokousta Hotel Kämpin ainutlaatuisissa kokoustiloissa ja siirry rentoutumaan Kämp Spahan. Kämp Spassa voit hemmotella asiakkaitasi tai tiimiäsi ylellisellä saunaosastolla tai Day Spa -hoidoilla tai rentoutustunneilla. Kämp Spasta saatavilla myös monipuoliset tarjoilut ja oma tila ryhmänne käyttöön. Ryhmien Day Spa -hoidot kestävät 50 minuuttia ja saatavilla on esimerkiksi erilaisia kasvohoitoja, vartalohoitoja ja hierontoja, jalka- ja käsihoitoja, värianalyysejä ja meikkiopastusta.

Lisätietoja:
www.kampspa.fi

 KÄMP Kansallissali
Aleksanterinkatu 44 A, 2.krs.
00100 Helsinki
Tiedustelut ja varaukset
puh. (09) 576 111
sales@hotelkamp.fiKlassinen cocktailtilaisuusKun tahdot kiittää asiakkaitasi menneestä, lanseerata uuden tuotteen tai juhlistaa esim. yrityksesi tai tuotteesi merkkipäiviä, ratkaisu on cocktailtilaisuus Kansallissalissa, aivan keskellä Helsingin sykettä Aleksanterinkadulla. Tarjoa vieraillesi kuohuvaa ja herkullisia cocktailpaloja, siivitä musiikilla esim. The Sisters and the Big Fat Familyn säestämänä ja hämmästytä vieraita Closeup taikuudella Keke Pulliaisen taituroimana. Erinomainen tunnelma saa vieraasi viihtymään pitkään ja brändisi saa arvoisensa ympäristön!
Tuulahdus keskiajalta Kansallissalissa

Hollantilainen Jan Steen on asunut ja viihdyttänyt jo vuosia Suomessa. Kielitaitoisella trubaduurilla on keskiaikainen musiikkiohjelma ja asu. Jan luo tunnelman gallialaisiin pitoihin. Myös eri kansallisuuksiin pohjaavat teemat ovat suosittuja. Voit viettää Janin kanssa myös vaikkapa espanjalaisen tai ranskalaisen illan. Halutessasi Jan Steen suunnittelee tilaisuuteesi oman persoonallisen ohjelman. Kansallissalin keskeinen juhlatila soveltuu erinomaisesti alle 100 hlön teemallisiin juhlailtoihin.


IMPROAH! -Kansallissalissa

Oopperaryhmä, joka pianistin säestyksellä improvisoi esityskokonaisuuksia laulaen. Ryhmän esityksissä kuullaan aarioita, duettoja, kuorokohtauksia, oopperakohtauksia ja musiikillisia tarinoita – kaikki juuri sillä hetkellä syntynyttä. Yleisö pääsee osallistumaan esitykseen aiheita antamalla, osallistumalla tyylivalintaan tai laulujen sanoituksiin. Yhteistyön tuloksena saattaa syntyä barokkityylinen krokotiilikuoro tai oopperakohtaus sienimetsässä tatin näkökulmasta. Improah! yhdistää klassisen musiikin osaamisensa teatteri-improvisaatioon ja tulos on… spektaakkeli.

Sopii myös esim. istuvan illallisen ohjelmanumeroksi tai Kansallissalin klassiseen cocktailtilaisuuteen.Istuva illallinen Kuunkuiskaajien seurassa

Värttinästä tutut Johanna ja Susan ovat hurmaantuneet suomalaisen iskelmän kaihoon ja tenhoon. Iskelmälaulajatar Laila Kinnunen ja Harmony Sistersin taidokkaat esitykset tekivät tyttöihin vaikutuksen jo aivan alakouluikäisenä. Keikalla Johanna ja Susan esittävät omien ”uusiskelmiensä” lisäksi vanhoja perinteisiä iskelmiä raikkaalla ja aivan uudella tavalla, joka täytyy kokea paikan päällä. Kun kaksi musiikin ammattilaista ryhtyy töihin, niin kaikki tehdään viimeisen päälle tyylikkäästi. Kuunkuiskaajat esiintyvät sekä duona säestäen itseään haitarilla ja harmonilla tai bändin kanssa. Tämä juhlava ohjelma soveltuu erinomaisesti esim. tilinpäätösillallisten ohjelmahuipennukseksi.Koko ravintola yrityksesi käyttöön?

Haluatko kutsua vieraasi nauttimaan makunautintoja kauden päätteeksi tai uuden alkajaisiksi? Voit varata minkä tahansa Palace Kämp ravintolan vain sinun yrityksesi käyttöön. Voimme räätälöidä toivomanne menukokonaisuuden ja tarjoilut juuri tilaisuutenne sopivaksi. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Katso yhteystiedot tästä!Ravintola Palace
Eteläranta 10, 10.krs
00130 HELSINKI
Varaukset ja tiedustelut
Nettivaraukset
puh. (09) 1345 6715
palacegourmet@palacekamp.fi
Ravintola Palace jazzkoulu

Tämän illan aikana saat kaiken mitä olet aina halunnut tietää jazzista, mutta et ole uskaltanut kysyä. Klassikko pianisti Olli Ahvenlahden jazzkoulu avaa jazzin salat heillekin, jotka väittävät etteivät pidä tai ymmärrä! Eturivin muusikot antavat leppoisan johdatuksen jazzin historiaan, rakenteeseen ja soittamiseen. Extra Viihteen ohjelma päättyy konserttiin, joka vie kuulijat teoriasta käytäntöön tunnettujen jazz-standardien mukana. Ravintola Palacen legendaariset kokoustilat Helsingin mahtavimmilla merimaisemilla luovat ainutlaatuiset puitteet unohtumattomalle illallesi.Muita ideoita

Amazing Race

Unohtumaton seikkailu pienryhmille Helsingin keskustassa. Olettehan valmiit laittamaan itsenne koetukselle hauskoja vihjeitä seuraamalla? Lähdette matkaan tarvittavin varustein ja eväin kokemaan seikkailun, jossa nokkeluus ja kokonaisaika ratkaisee. Vaihtelevalla reitillä kuljette jalan, polkupyörillä, hissillä, portaissa, käytävillä... eikä tässä vielä kaikki, loput selviävät vasta maalissa. Reitti suunnitellaan osallistujien fyysisen kunnon ja ajankäytön mukaisesti. Hyvin ansaittu jälkipeli käydään saunassa ja hyvän ruuan äärellä. Kaikille osallistujille kunniakirja ja yllätyspalkinto!

Pyydä myös tarjous ryhmänne ikimuistoisesta seikkailusta tallennettuna dvd:lle!


Viinikoulu

Viiden rastin makumatka viinien maailmaan. Tunnin kestävän koulun jälkeen osaat tunnistaa viinilasin vaikutuksen viinin tuoksuun ja makuun, tunnistat eri viinien aromeja, tiedät eri tarjoilulämpötilojen vaikutukset, osaat yhdistellä suomalaista ruokaa ja viinejä sekä mausteita ja eri viinejä. Koulu, josta varmasti jää hyvä maku!


Musiikkia ja viihdettä

Iskelmä- ja tanssimusiikkiorkesterit, solistit, bilebändit, jazz, pop- ja rockbändit, klassisen musiikin kokoonpanot, kansanmusiikki, improvisaatioteatteri, stand up, imitaattorit, taikurit, juontajat, lastenohjelmat.


Suomihahmoja kansainvälisille vieraille

Tunnettuja legendoja ihka elävinä: Suomi Neito, Mannerheim, Joulupukki, Ahti ja Väinämöinen. Esiintyjinä ammattinäyttelijät tai vaikkapa koomikot, jos haluatte 2000-luvun version hahmoista! Hahmo räätälöidään tilaisuuteen sopivaksi, joten varaathan hahmon vähintään 3 kk ennen tilaisuutta.

Yhteistyökumppanimme tilaisuuksiisi:

Extraviihde Oy - ohjelma- ja tapahtumatoimisto
www.extraviihde.fi
yhteys@extraviihde.fi
Puh. 010 3965 000

The Sisters and the Big Fat Family
-musiikkia toiveidenne mukaan
www.thesistersband.com
info@thesistersband.com
Tel. +358 50 3447171/Katri Korolainen-Virkajärvi


Taikuri Keke Pulliainen
www.kekepulliainen.com
keke.pulliainen@kolumbus.fi
Tel. +358 40 577 3799

 
© 2014 Kämp Group