« Kokoukset & Tapahtumat

 
 

Menut

 

BANK PARTY -MENUT

 1.4.2014 – 31.3.2015

 


APERITIFS

Cava Brut Reserva, René Barbier, Spain 48,00 € / bottle

Brut Réserve, Taittinger Champagne, France 125,00 € / bottle

 

MENU ASIAN TOUCH 54,00 €


Kampasimpukkaa, chili ravunpyrstöjä sekä green papaja- retikkasalaattia

Scallops, shrimp tails with chili and green papaya and radish salad

***

Kana-cashewpähkinä wonton-nyytti inkivääriliemessä

Chicken and cashew nut wonton-packet in ginger broth

***

Seesamlohta, sitruunaruohokastiketta ja perunakroketti

Sesame salmon, lemongrass sauce and potato croquet

 

Lime pannacotta ja passionkastiketta

Lime leaf pannacotta with passion fruit sauce

 


MENU CLASSIC 47,00 €


Jääkellarin lohta Bankin tapaan; fenkolileipää ja sinappimajoneesia

Ice cellar salmon Bank style; fennel bread and mustard mayonnaise

***

Karitsan paahtopaistia ja tryffelillä maustettu perunamuffinssi

Lamb roast and potato muffin flavoured with thruffle

***

Kirsikka clafoutis ja bourbonvanilja -kastiketta 

Cherry clafoutis and bourbon vanilla sauce


MENU EUROOPPA 63,00 €


Maa-artisokkakeittoa ja paistettua tattia

Jerusalem artichoke soup and roasted cep

***

Savusiikaa ja muikunmätiä mallasleivällä 

Smoked lavaret and vendace roe on malt bread

***

Paistettua saksanhirven fileetä, riistakermakastiketta ja rosmariinin kanssa paahdettua palsternakka

Roasted fillet of red deer, creamy game sauce and parsnip roasted with rosemary

***

Kolatun chevre – homejuustoa ja pähkinä-omenakompottia

Goats cheese from Kolatun Finland with nut and apple compote

***

Lakkasavariini ja valkosuklaa moussea

Cloudberry savarin and white chocolate mousse

 


 

  Pidätämme oikeuden muutoksiin.

We reserve the right for changes.

 


 

BANK BUFFET MENUT

 1.4.2014 - 31.3.2015

 

Bankin keittiömestari Jani Rissanen on suunnitellut useita herkullisia ja näyttäviä buffetvaihtoehtoja. Hintaan kuuluu kuusi alkuruokaa sekä yksi jälkiruoka, lisäksi voitte valita haluamanne pääruoan (tai useammankin) valikoimastamme.

 

APERITIIVISUOSITUKSEMME

Cava Brut Reserva, René Barbier, Espanja 48,00 €

Mercier Brut Champagne, Ranska 85,00 €

Mercier Rose Champagne, Ranska 96,00 €

 

YOUR STYLE BUFFET 45,00 €


ALKURUOAT - voitte valita alla olevista kuusi alkuruokaa 

 

Oriental

Merihenkinen salaatti; siikaa, kirjolohenmätiä, meriparsaa ja merilevää

Korianterilohta ja granaattiomenaa

Intialainen linssi-perunasalaatti ja poppadumleipää

Teriyaki kanavartaita ja wasabimajoneesia

Quinoa tabbouleh-salaattia

Kasvissamosat ja jugurttidippiä


Chinatown

Höyrytettyjä dimsumeja ja inkiväärilientä

Ankka-nuudelisalaattia ja mandariini gele

Kananpoika-cashewpähkinä retikkasalaattia

Kasviskevätkääryleitä ja chilidippiä


Amerikka-Eurooppa

Vuohenjuustomoussea, tomaattimarmeladia ja rucolaa

Paahdettuja vihanneksia ja hummusta

Caesar-salaattia ja rapeaa parmankinkkua

Sitruslohta ja marinoitua punasipulia

Vitello tonnato ja aurinkokuivattua tomaattia (1€ lisämaksu)

Quesadilloja ja tomaatti-sipulisalsaa

 

Skandinavia

Speltti- vihannessalaattia ja marinoituja sieniä

Muikunmätimoussea palttoonapilla

Savuporoa, leipäjuustoa, lakkaa ja versosalaattia

Maalaissalaattia; savumuikkuja, paahdettuja uusia perunoita, kananmunaa ja kurkku-kermaviilikastiketta

lihapullia ja sinappimajoneesia

 

Afrikka

Salaatti angolalaisittain: sitruunalla ja valkosipulilla maustettuja katkarapuja, mangoa ja ananasta

Pinaatti-perunakakkuja ja tomaatti-korianteridippiä

Kanasalaatti marokkolaisittain; mantelia, tomaattia ja oliiveja

 

MAISTUVAT PÄÄRUOKASUOSITUKSEMME BUFFETTEIHIN 10,00 €/kpl:


Oriental: kanaa tikka masala ja jasmineriisiä sekä chutneytä

Amerikka: kokonaisena paistettua häränfileetä, viskikastiketta ja manteli-kurpitsa paistosta

Chinatown: rapeaksi paistettua ankkaa ja chili vihannesnuudeleita

Skandinavia: kevyesti savustettua lohta sekä paahdettua varhaisperunaa ja maa-artisokkaa lisäksi kermaviili-mätikastiketta

Afrikka: karitsan paahtopaistia , tomaatti-korianteri kastiketta  ja paistettuja linssejä sekä vihreitä kenialaisia papuja

 

JÄLKIRUOAT, menun hintaan kuuluu yksi jälkiruoka, lisäjälkiruoat á 5,00 €


Mustaherukka moussea ja suklaakakkua

Kirsikka Clafoutie ja bourbon-vaniljakastiketta

Valikoima eksoottisia hedelmiä kauden mukaan

Frangipane torttua ja persikkamoussea

Cosmopolitan upside down: lime pannacottaa ja karpalokeittoa

Juustovalikoima, keksejä, pähkinää ja hilloketta

 

 


Bank ready to go buffet 42,00 €


Caesarsalaattia ja rapeaa pekonia

Kanasalaattia marokkolaiseen tapaan

Korianterilohta ja granaattiomenaa

Kasviskevätkääryleitä, chilidippiä ja soijaa

Vihersalaattia


valitse yksi pääruokavaihtoehto


Karitsan paahtopaistia, tomaatti-korianteri kastiketta ja 

paistettuja linssejä sekä vihreitä kenialaisia papuja


tai


Kanaa tikka masala ja jasmineriisiä sekä chutneytä


jälkiruoka


Mustaherukka moussea ja suklaakakkua

 


VIINISUOSITUKSET:

Pinot Grigio Classici, Mezzacorona, Trentino, Italy 48,00 €

Basilisk Chardonnay, McPherson, Central Victoria, Australia 56,00 €

Mill Cellar Chardonnay, Hardy’s, South East   35,00 € 

Intimo Sauvignon-Semillon, Humberto Canale, Patagonia, Argentina 46,00 €


Intimo Malbec, Humberto Canale, Patagonia, Argentina 46,00€

 Marius Rouge,  M. Chapoutier, Rhône, France47,00€

Gestos Cabernet Sauvignon, Finca Flichman, Mendoza, Argentina 51,00 €

Mill Cellar Shiraz, Hardy’s, South Eastern Australia, Australia 35,00 € 

 

Buffetien minimilaskutus on Bank Bistrossa 20 henkilöä ja Party Spot Pankkisalissa 70 henkilöä ja ne tulee tilata vähintään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta.  Laskutamme 4 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun henkilömäärän mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


 

 

 

 

 

 

 
© 2014 Kämp Group