« Kokoukset & Tapahtumat

 

Varaa kokoustila!

Valitse kaupunki
Osallistujamäärä
Tulopäivä

 

Bank - tapahtumatalo urbaanilla otteella

Helsingin ydinkeskustan vanha pankkimiljöö on muuntunut 1950-luvun tyyliä ja harmoniaa kunnioittaen nykyaikaiseksi ja muuntautumiskykyiseksi tapahtumataloksi. Bank on kokoustalo, juhlatila ja lounasravintola saman katon alla. Valinnanvaraa riittää peräti 18 kabinetin ja avaran auditorion verran!

Kokonaisuus muuntautuu perinteisistä kokouksista tai juhlista vaikkapa naamiaisiin tai asiakkaan itse valitsemaan teemaan. Bankin tarjoilut räätälöidään tarvittaessa asiakkaiden tarpeisiin, sen laatu maistuu ja näkyy niin ruoassa kuin esille laitossa.

Edistyksellinen AV- ja kokoustekniikka, huippupalvelu ja uskomattoman joustavat tilat – 2- 500 hengelle – takaavat että Bankissä kokous onnistuu.

Bank Meeting Pointin
14:ää kokoustilaa voi sommitella ja yhdistellä tarpeen mukaan.

Wall Street
on klubimainen kokoustila, jossa on neljä kabinettia, lounge ja oma café koko kokouksen ajan tauotta käytössä. Kabinetit ovat persoonallisia ja innovatiivisia tiloja, jotka tekevät kokouksista inspiroivia tapahtumia!

Union Square-auditorio
tarjoaa omaa rauhaa sadalle hengelle viihtyisine aulatiloineen.

Kokoukset ja juhlat Bankissä ovat maistuvia kokemuksia.
Kokousvieraalle löytyy varmasti mieleinen lounasvaihtoehto kansainvälisiä makuja tarjoavasta freeflow-lounasravintolasta. Lounashetki sujuu helposti ja nopeasti. Ja tottakai lounaansa voi nauttia myös kabinettiin tarjoiltuna! Juhlavieraille on tarjolla mieleenpainuvia makuelämyksiä buffet tai à la carte -tyyliin tarjoiltuna.

Bankissä kaikki onnistuu. Myös tänne tuleminen: Vieressä sijaitsee Kasarmintorin pysäköintitalo autolla saapuville.

Kokous- ja juhlatilat Tapahtumatalo Bank Helsinki


Tapahtumatalo Bank

Tarjoukset

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group