« Kokoukset & Tapahtumat

 

Varaa kokoustila!

Valitse kaupunki
Osallistujamäärä
Tulopäivä

 

Kansallissali - uniikkia kansallisromantikkaa keskellä Helsinkiä

Kun tahdot yhdistää uniikit, kansallisromanttiset ja jykevät puitteet, herkullisen skandinaavisen ruoan, keskeisen sijainnin, loistavan palvelun ja modernin tekniikan, paikkasi on Kansallissali keskellä Helsingin sykettä Aleksenterinkadulla.

Tunnetussa Pohjolan- talossa sijaitseva Kansallissali on nuorien arkkitehtien Herman Geselliuksen, Armas Lindgrenin ja Eliel Saarisen suunnittelema. Palovakuutusyhtiö Pohjolan pääkonttoriksi suunniteltu talo vihittiin käyttöön vuonna 1901. Julkisivua koristavat kaikille tutuksi tulleet Hilda Flodinin veistämät vuolukiviset suomalaiset kansantaruston hahmot.

Tämä uniikki tila soveltuu niin yritysjuhlien, seminaarien, vuosijuhlien, tilinpäätösten, koulutusten kuin perhejuhlienkin näyttämöksi. Keskeisen sijainnin ansiosta Kansallissali on helposti kaikkien tavoitettavissa.

Kokous- ja juhlatilat Helsinki Kansallissali


Kansallissali

Tarjoukset

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group