« Kokoukset & Tapahtumat

 
 

Illallinen

ILLALLISMENUT

1.9.2010-28.2.2011

 
Executive Chef Ville Pyykönen
Sommelierin viinisuositukset

Illallisen  alkuun suosittelemme pieniä suolaisia makupaloja alla olevalta listalta.  ”Open Bar” vaihtoehto tai laseittain tarjottavat cocktailit aloittavat illan nautinnollisesti.


 

APERITIIVIT

Kir Royal 12,00 € (Kuohuviini)

Kir Royal 18,00 € (Samppanja)

Cava Brut Reserva, Castillo Perelada 55€

Crémant de Jura, Cave de la Reine Jeanne 64€

Champagne Brut Sélection, Pannier 108€

 

Open Bar

Cocktaileja, viinejä, samppanjaa laskutetaan menekin mukaisesti.

 

Pikkusuolaisia 4,90 €/ henkilö

Marinoituja oliiveja ja valikoima suolaisia snackseja

 

Ostereita 4,40 €/ kpl

 

Mätiä 20,90 € / henkilö

Muikunmätiä 20gr, siianmätiä 20gr lisukkeineen, paahdettua briossia

 

Kaviaaribaari

Kaviaaria lisukkeineen päivän hintaan

 

MENU I

42,00 € / henkilö

 

Huhtasienikeittoa ja rapeaa parmankinkkua
Pinot Gris 2008, Louis Sipp, France 52€

***

Grillattua nieriää ja muhennettuja kurkkuja smetanassa
Pinot Noir Classic 2007, Esterházy, Austria 63€

***

 Kermakaramellimoussea ja mausteviinissä haudutettua päärynää
Castaño Dulce 2006, Bodegas Castaño, Spain 50cl 52€

 

 

 

MENU II

48,00 € / henkilö

 

Härkäcarpaccio, limevinegretteä ja parmesaania
Sortesele Pinot Grigio 2009, Santi, Italy 49€

***

Kevyesti savustettua lohta ja simpukkarisottoa
Cellar Selection Pinot Noir 2009, Sileni, New Zealand 56€

***

Valkosuklaa fondant lakkasydämellä
Late Harvest Sauvignon Blanc 2007, Errazuriz, Chile 37,5cl 44€

 

 MENU III

67,00 € / henkilö

Kalaterriiniä ja kirjolohenmätiä
Sancerre-Chavignol 2009, Gérard Boulay, France 78€

***

Paahdettua poron seläkettä ja karamellisoitua omenaa
Château Coucheroy 2007, André Lurton, Bordeaux, France 85€

****

Lakritsi brûlée ja granny smith sorbettia
Beerenauslese Classic 2007, Esterházy, Austria 37,5cl 55€

 

Scandinavian feast

79,00 € / henkilö

 

Ankkaterriiniä, tatin ja omenan kera
Jurancon Quintessence 2005, Bru Baché, France 66€

***

Kevyesti savustettua lohta ja tryffelikreemiä
Riesling Sauvage 2009, Georg Breuer, Germany 65€

***

Paahdettua häränseläkettä, linssejä ja tummaa salottikastiketta
Chianti Classico 2007, Fèlsina, Italy 68€

***

Valikoima suomalaisia ja ranskalaisia juustoja
Ruby Port Lote 601, Quinta de la Rosa, Portugal 85€

***

Valkosuklaa pannacotta ja tyrnilientä
Late Harvest Sauvignon Blanc 2007, Errazuriz, Chile 37,5cl 44€

 

Jean Sibelius Menu

91,00 € / henkilö

 

Rapukeittoa ja jokiravunpyrstöjä
Grüner Veltliner 2008, Rabl, Austria 48€

***

Paahdettua ankanmaksaa ja omenaa
Jurancon Quintessence 2005, Bru Baché, France 66€

***

Siikatartar ja tilliä
Riesling Sauvage 2009, Georg Breuer, Germany 65€

***

Paahdettua metsäkaurista, savoynkaalihauduketta ja madeirakastiketta
Laurus Crozes-Hermitage 2006, Gabriel Meffre, France 85€

***

Pala kotimaista juustoa
Ruby Port Lote 601, Quinta de la Rosa, Portugal 85€

***

Minttu-tummasuklaamoussea ja päärynäsorbettia
Castaño Dulce 2006, Bodegas Castaño, Spain 50cl 52€

***

Kahvi ja Petit fours



Kivennäisvedet:

Hartwall Novelle kivennäisvesi 9,90€ 1.25l pullo

Hartwall Novelle lähdevesi 9,90€ 1.25l pullo
 

Kahvi ja avec:

Kämpin kahvia ja haudutettua teetä

5,20 €/ henkilö

 

Illallismenut ovat saatavilla yli 2 hengen seurueille ja

ne on tilattava 10 arkipäivää ennen tilaisuutta.

Erillistä tilavuokraa ei peritä mikäli illallinen vahvistetaan vähintään 20 henkilölle.

Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle.

Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-allergiat.

 

ILLALLISEN NOUTOPÖYDÄT

1.9.2010-28.2.2011

 
Executive Chef Ville Pyykönen
Sommelierin viinisuositukset

 Illallisen alkuun suosittelemme pieniä suolaisia makupaloja alla olevalta listalta. ”Open Bar” vaihtoehto tai laseittain tarjottavat cocktailit aloittavat illan nautinnollisesti.

 

APERITIIVIT

Kir Royal 12,00 € (Kuohuviini)

Kir Royal 18,00 € (Samppanja)

Cava Brut Reserva, Castillo Perelada 55€

Crémant de Jura, Cave de la Reine Jeanne 64€

Champagne Brut Sélection, Pannier 108€

 

Open Bar

Cocktaileja, viinejä ja samppanjaa
laskutetaan menekin mukaisesti.

 

Pikkusuolaisia 4,50 €/ henkilö

Marinoituja oliiveja  ja valikoima suolaisia snackseja

 

Ostereita 4,10 €/ kpl

suosittelemme 2 kpl/hlö

 

Mätiä 19,40 € / henkilö

Muikunmätiä, siianmätiä, punasipulia ja smetanaa paahdetun briossin kanssa

 

Kaviaaribaari

Kaviaaria punasipulin ja smetanan kanssa päivän hintaan

 

ILLALLISEN NOUTOPÖYDÄT

Pääruoka tarjoillaan valintanne mukaan joko noutopöydästä tai lautastarjoiltuna.

 

CARL KÄMP 42,60 € /henkilö

Sillikaviaaria ja mallasleipää

Lohiterriiniä ja etikkakurkkuja

Rapusilakoita

Kanacaesar

Meloninsiemen pastasalaattia ja basilikamarinoituja kasviksia

Salaattia kotijuustosta ja tomaateista

Vihersalaattia

Merisuolavoita

Talon leipävalikoima

***

Haudutettua porsaan niskaa ja punakaalia

***

Omenacrumble ja kanelijäätelöä

 

MAA & MERI  50,90 € /henkilö

Lohitartar ja tillikreemiä

Sherrysilliä ja mallasleipää

Palvattua porsaanfileetä ja waldorfinsalaattia

Katkarapuja ja cantalope melonia

Maalaissalaattia pekonista ja crutongeista

Paahdettuja juureksia ja piparjuurivinaigretteä

Vihersalaattia

Vinaigrettekastiketta, oliiviöljyä

Keitettyjä perunoita

Merisuolavoita

Foccaccia, vaalea hapanjuurileipää ja Varrasleipää

***

Paahdettua maissikanaa ja tumma kardemummakastike

***

Suklaa-pralinekakkua

Haudutettua banaania ja vaniljajäätelöä

 

 


 

 

PARHAITA POHJOLAN ANTIMIA 58,40 € /  henkilö

Molemmilla pääruoilla 73,20 € / henkilö

 

Savustettua siikaa ja etikkakurkkuja

Yrttimarinoitua silakkaa

Jokiraputerriiniä

Palvattua viljaporsasta

Maalaispateeta ja karamellisoitua omenaa

Metsäsienisalaattia, hapankermaa ja paahdettua briossia

Latva-artisokkaa, haricotpapuja ja aurinkokuivttuja tomaatteja

Vihersalaattia

Vinaigrettekastiketta, oliiviöljyä

Merisuolavoita

Foccaccia, vaalea hapanjuurileipää ja Varrasleipää

***

Paahdettua karitsanfileetä ja rosmariinikastiketta

Tai

Skagen kuorrutettua lohta ja kermamuhennettua pinaattia

***

Vadelmamoussea ja ruusunmarjajäätelöä

Tryffelikakkua ja lakkakastiketta

 

Viinisuositukset:


 

VALKOVIINIT

Estate Sauvignon Blanc 2009, Sileni, Uusi-Seelanti 45€

Grüner Veltliner 2008, Rabl, Itävalta 48€

Pinot Gris 2008, Louis Sipp, Alsace, Ranska 52€

Bourgogne Blanc 2007, Matrot, Ranska 66€

 

PUNAVIINIT

Cabernet Sauvignon 2007, Casa Lapostolle, Chile 48€

Côtes du Rhône 2007, Château du Montfaucon, Ranska 52€

Pinot Noir Classic 2007, Esterházy, Itävalta 63€

Amarone della Valpolicella 2006, Santi, Italia 96€

 

MAKEAT VIINIT

Moscato d’Asti Cugnexio 2008, Malgrà, Italia 37,5cl 34€

Beerenauslese Classic 2007, Esterházy, Itävalta 37,5cl 55€

Ruby Port Lote 601, Quinta de la Rosa, Portugal 85€

  

Kivennäisvedet:

Hartwall Novelle kivennäisvesi 9,90 € 1,25l pullo

Hartwall Novelle lähdevesi 9,90 € 1,25l pullo

 

Kahvi ja tee:

Kämpin kahvia ja haudutettua teetä

5,20 €/ henkilö

  

Noutopöytien minimilaskutus on 20 henkilöä, tilavuokraa ei peritä.

Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne perusteella.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 
© 2014 Kämp Group