Varaa kokoustila!

Valitse kaupunki
Osallistujamäärä
Tulopäivä
Varaa huone
Varaa pöytä
Juhla- ja
kokous-
varaukset
 

Kokoukset & Tapahtumat

1.1.2011

Takaamme tuloksellisen tilaisuuden!

Tilaisuutesi tuloksellisuutta on erityisesti se, että mahdollisimman moni kutsutuista saapuu paikalle. Kutsu Palace Kämpissä pidettyyn tilaisuuteen saavuttaa tunnetusti alan korkeimman osallistujamäärän.

Palace Kämp tarjoaa laadukkaita ratkaisuja tilaisuuksiisi. Yksilölliset juhla- ja kokoustilat sekä monipuoliset tarjoilut varmistavat, että jokaiseen tilaisuuteen löytyy kustannuksiltaan oikea ratkaisu. Tilaisuuden suunnittelu lähtee aina liikkeelle tarvekartoituksella, jonka tarkoituksena on löytää parhaiten toimiva ratkaisu tilaisuudellesi. Palace Kämpin kehittämällä sähköisellä ilmoittautumispalvelulla maksimoit osallistujamäärän ja optimoit tilaisuutesi tuottavuuden.

Palace Kämp takaa sinulle tuloksellisen tilaisuuden – tämä on lupaus, jonka takana seisomme. Onnistumisen varmistamme sinulle Palace Kämp Meetings & Eventsin laatutakuulla.


Palace Kämp Meetings & Eventsin laatutakuu

Asiakaslupauksemme mukaisesti takaamme tuloksellisen tilaisuuden.
Jos kuitenkin kohtaat epäkohdan tuotteissamme tai palvelussamme, ilmoita asiasta henkilökunnallemme välittömästi – lupaamme korjata epäkohdan viipymättä tilaisuuden aikana. Jos tästä huolimatta epäonnistumme, kannamme vastuumme ja tarjoamme teille vastaavanlaisen tilaisuuden veloituksetta.*

*(Laatutakuu koskee Palace Kämp Groupin tuottamia palveluja.)

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group