Varaa kokoustila!

Valitse kaupunki
Osallistujamäärä
Tulopäivä
Varaa huone
Varaa pöytä
Juhla- ja
kokous-
varaukset
 

Kokoukset & Tapahtumat


Kämp Group - kokoukset ja juhlat

“The Medium is the Message”, väitti maailmankuulu viestintäguru Marshall McLuhan. Se pätee mitä suurimmassa määrin kokouksiin ja tapahtumiin. Paikka on media. Media on viesti. Se ratkaisee, miten hyvin tapahtuma houkuttelee osallistujia. Ja miten hyvin tapahtuman varsinainen sanoma menee perille. Mitä muistat esimerkiksi viimekesäisistä tiimipäivistä, kokouksesta tai häistä? Aivan, mieleesi piirtyy muistot paikasta ja ihmisistä, joiden kanssa tilaisuutta vietit.

Kämp Groupin kokous- ja juhlatilat tarjoavat viimeistä piirtoa myöten mietittyjä elämyksiä, jotka tukevat tavoitteesi saavuttamista. Oli sitten kysymys seminaarista, sisäisestä koulutuksesta, lanseerauksesta, syntymäpäivistä – mistä vain. Kämp Group Meetings & Events -ammattilaiset huolehtivat tilaisuuden täydellisestä onnistumisesta ja kaikista käytännön järjestelyistä. Myös siitä, että herkulliset tarjoilut, väliaika- ja oheisohjelmat istuvat päivän teemaan ja tavoiteltuun mielikuvaan tilaisuudestasi.

Kämp Group -kokous ja juhlamaailmasta on helppo löytää oikea ratkaisu suureen tai pienempään tilaisuuteen. Vaihtoehtoja on aina kahden hengen kabineteista 500 hengen tiloihin asti.

Meet at Kämp Group!

Ota yhteyttä, ideoidaan mieleenpainuva tilaisuus yhdessä.

Myyntipalvelu:
GLO Hotellit: (09) 5840 9445
Hotel Kämp: (09) 5840 9510
Palace, BANK, Särkänlinna, HSS Boathouse: (09) 5840 9603

 

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group