Hotellit Helsinki - Parhaat hinnat saatavilla online varauksista

7.5.2013

Riesling – kevättä rinnassa! Ravintola Palace osallistuu Riesling –viikkoihin 13.–26.5.2013

Ravintola Palace on mukana ravintoloiden keväisessä Riesling -teemaviikossa 13.–26.5.2013. Saksan Viinitiedotus järjestää tapahtuman tänä vuonna Helsingin lisäksi Turun ja Tampereen ravintoloissa. 

Arvostettu Riesling -viini tunnetaan sen eleganssista ja ryhtiä antavasta hapokkuudesta. Sen aromaattisuus sopii hyvin pohjoismaisen keittiön pariksi. Teemaviikon aikana Ravintola Palace tarjoaakin mahdollisuuden kokeilla erilaisia saksalaisia Riesling -viinejä sekä sellaisenaan, että menuihin yhdistettynä.

Tutustu Ravintola Palacen Riesling –viikkojen menuun tästä.
Varaa pöytä kätevästi netistä.

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palace Kämp -hotellit ja ravintolat ovat kiinteä osa Helsingin elämää. Meillä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin ystäväporukatkin.

Helsingin romanttisin hotelli, Hotel Kämp tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen irtiottoon arjesta kumppanin seurassa eläväisen Esplanadin laidalla. Tarjoamme puitteet, joissa kelpaa rakastua ja rakastaa. Nauti Love Kämp vuosipäivän kunniaksi, uuden alun merkiksi tai ihan silkasta elämänilosta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group