Hotellit Helsinki - Parhaat hinnat saatavilla online varauksista

1.12.2012

Osallistu Kämp Groupin ja Hope ry:n joulukeräykseen

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry on sitoutumaton, valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, jonka avustuskohteena ovat vähävaraiset lapsiperheet ja huostaanotetut lapset Suomessa. Kämp Group on mukana avustamassa lapsiperheitä keräämällä lahjoituksia asiakkailtaan, henkilökunnaltaan sekä yhteistyökumppaneiltaan.

Osallistu sinäkin joulukeräykseen! Lahjoitukset suunnataan pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsiperheille. Pidetään huolta siitä, että jokainen lapsi saa joulun kotiinsa.

Voit lahjoittaa helposti Kämp Groupin nettisivuilla olevan digitaalisen keräyslippaan avulla tai tuomalla lahjoituksesi suoraan yksiköidemme keräyspisteisiin. Keräyspisteitä on GLO hotellien vastaanotoissa sekä kaikissa ravintoloissamme kassojen läheisyydessä.

Keräysaika on 1.–22.12.2012.


Lue lisää Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:stä.

Osallistu keräykseen tästä.


Lahjoita ja tee joulu lapsille.

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palace Kämp -hotellit ja ravintolat ovat kiinteä osa Helsingin elämää. Meillä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin ystäväporukatkin.

Helsingin romanttisin hotelli, Hotel Kämp tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen irtiottoon arjesta kumppanin seurassa eläväisen Esplanadin laidalla. Tarjoamme puitteet, joissa kelpaa rakastua ja rakastaa. Nauti Love Kämp vuosipäivän kunniaksi, uuden alun merkiksi tai ihan silkasta elämänilosta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group