Hotellit Helsinki - Parhaat hinnat saatavilla online varauksista

12.11.2012

Kämp Group mukaan Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit -verkostoon

Kämp Group on liittynyt mukaan Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit -verkostoon. Ilmastokumppaneiksi liittyvät yritykset kirjoittivat Helsingin kaupunginjohtajan kanssa ilmastositoumuksen, jossa yritys on nimennyt omat ilmastotavoitteensa ja keinonsa ilmastomuutoksen hillitsemiseksi.

Kämp Groupin ilmastositoumukset ovat:

1) Sekajätteen määrä on korkeintaan 10 % kokonaisjätteen määrästä vuoteen 2018 mennessä
2) Olemme sitoutuneet MaRan energiatehokkuussopimuksen myötä pienentämään energiankäyttöämme 9 %:lla vuoteen 2016 mennessä
3) Henkilökuntamme on alamme valveutuneimpia ilmastonmuutoksen torjujia ja se on merkittävä osa yrityskulttuuriamme

Lue lisää Ilmastokumppaneista.

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palace Kämp -hotellit ja ravintolat ovat kiinteä osa Helsingin elämää. Meillä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin ystäväporukatkin.

Helsingin romanttisin hotelli, Hotel Kämp tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen irtiottoon arjesta kumppanin seurassa eläväisen Esplanadin laidalla. Tarjoamme puitteet, joissa kelpaa rakastua ja rakastaa. Nauti Love Kämp vuosipäivän kunniaksi, uuden alun merkiksi tai ihan silkasta elämänilosta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group