Hotellit Helsinki - Parhaat hinnat saatavilla online varauksista

1.1.2011

Katso tästä parhaat ideat juhliisi!

Minkälaiset juhlat haluaisit järjestää? Tunnelmalliset, räiskyvät tai kenties jännittävät? Kerro toiveesi meille - toteutetaan yhdessä mieleenpainuvat juhlat, joista puhutaan vielä pitkään.Palace Kämp ravintolat tarjoavat loistavat puitteet niin pienille kuin isommillekin juhlaseurueille. Jokaisella ravintolalla on oma uniikki tyylinsä ja oheisohjelmaa löytyy joka lähtöön.

Minkälaista tunnelmaa teidän tilaisuutenne kaipaa?
Suunnittele näköisesi juhlat - me autamme toteuttamisessa!

Tutustu Palace Kämp ideatarjontaan tästä ja varaa omat juhlasi jo tänään.

Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palace Kämp -hotellit ja ravintolat ovat kiinteä osa Helsingin elämää. Meillä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin ystäväporukatkin.

Helsingin romanttisin hotelli, Hotel Kämp tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen irtiottoon arjesta kumppanin seurassa eläväisen Esplanadin laidalla. Tarjoamme puitteet, joissa kelpaa rakastua ja rakastaa. Nauti Love Kämp vuosipäivän kunniaksi, uuden alun merkiksi tai ihan silkasta elämänilosta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group