Hotellit Helsinki - Parhaat hinnat saatavilla online varauksista

Kämp Group - parhaat hotellit Helsingissä ja Espoossa

Helsinki ei olisi Helsinki ilman Kämp Group -hotelleja. Jokaisella niistä on vahva ja uniikki persoonallisuutensa, hotelli joka on osa Helsinkiä. Kaikkia niitä yhdistää Kämp Group -laatu.

Kämp Group -hotellit löytyvät kaupungin parhailta paikoilta Helsingin keskustasta ja Espoon sydämestä. Niiden viihtyisissä huoneissa ja sviiteissä on avaruutta ja tyyliä. Eli hotellimajoitusta vailla vertaa. Hotellien ravintolapalvelut ovat laadun määritelmä tässä kaupungissa. Kämp Groupin yksilöllisiin lifestyle-hotelleihin halutaan uudestaan ja uudestaan. Niin liikematkoilla kuin vapaa-ajalla. Kämp Group -hotellit ja Helsinki ovat erottamaton osa toisiaan.

Yhteiskuntavastuu ja ympäristön huomioiminen ovat Kämp Group -hotelleille tärkeitä teemoja. Laske tästä yöpymisesi hiilijalanjälki ja katso miten voit vaikuttaa.

My Great Web page
Tärkeä päiväsi lähestyy. Haluat, että hääpäiväsi on juuri niin onnistunut kuin suunnittelit. Kerro meille toiveesi - järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tila, tarjoilut, tunnelma, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palace Kämp -hotellit ja ravintolat ovat kiinteä osa Helsingin elämää. Meillä viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin ystäväporukatkin.

Helsingin romanttisin hotelli, Hotel Kämp tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen irtiottoon arjesta kumppanin seurassa eläväisen Esplanadin laidalla. Tarjoamme puitteet, joissa kelpaa rakastua ja rakastaa. Nauti Love Kämp vuosipäivän kunniaksi, uuden alun merkiksi tai ihan silkasta elämänilosta.

Ajankohtaista

 
© 2014 Kämp Group