Varaa huone
Varaa pöytä
Juhla- ja
kokous-
varaukset
 

Juhlatilat

Onnistunut tilavalinta takaa tunnelman!

Häät ovat yksi elämäsi ikimuistoisimmista tilaisuuksista.
Ovatko kyseessä pienet intiimit häät lähimpien ystävien ja pienen suvun kesken? Vai juhlitteko rakkautenne juhlaa suuremmalla joukolla?

Toivotko juhliltasi eleganssia ja glamour-tunnelmaa vai kenties irrottelua ja räiskyvää asennetta? Valitse sopiva tila haluamasi tunnelman mukaan.

Valittavanasi ovat Hotel Kämpin ylellisyyttä henkivät tilat herkkine yksityikohtineen, kansallisromantiikan ajasta muistuttavat kauniit ja jykevät Kansallissalin puitteet, kuninkaallista ja arvokasta juhlaa viestivä Hotel Linna sekä Helsingin parhaimman merinäköalan tarjoileva Ravintola Palace.

Unelmiesi kesähäät vietät kesäsaarillamme Ravintola Boathousen aurinkoisessa pyöreässä salissa tai Särkänlinnan tunnelmallisessa linnakemiljöössä.

Tutustu lisää uniikkeihin häätiloihin alla ja anna haaveidesi viedä!


Hotel Kämp

Historiallinen miljöö ja joka yksityiskohdassa aistittava Kämpin henki luovat ainutlaatuiset puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Hotel Kämp on ikimuistoinen paikka tilaisuuksiin. Siellä onnistuvat myös yli 100 hengen tilaisuudet kaupungin loistokkaimmassa tilassa – Peilisalissa.


Hotel Kämp

Pohjoisesplanadi 29
00100 HELSINKI

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. (09) 576 111
sales@hotelkamp.fi


Kansallissali

Kun tahdot yhdistää uniikit, kansallisromanttiset ja jykevät puitteet, herkullisen skandinaavisen ruoan, keskeisen sijainnin, loistavan palvelun ja intiimin tunnelman paikkasi on Kämpin Kansallissali keskellä Helsingin sykettä Aleksenterinkadulla.

Kansallissali
Aleksanterinkatu 44 A, 2.krs.
00100 Helsinki

Tiedustelut ja varaukset
puh. (09) 5840 9510
sales@hotelkamp.fi


GLO Hotel Art

Hurmaava yhdistelmä Art Nouveauta ja modernia lifestyleä Helsingin Design Districtissä. Uusittu ja laajennettu hotelli houkuttelee erinomaisella sijainnillaan, modernilla huoneillaan sekä ainutlaatuisilla kokous- ja juhlatiloillaan. Tarjolla 12 erilaista juhlatilaa aina 200 henkilöön asti.

GLO Hotel Art
Lönnrotinkatu 29
00180 HELSINKI

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. 010 - 3444 111
salesart@glohotels.fiRavintola Palace

Maisemat Ravintola Palacesta Eteläsatamaan ja lähisaaristoon hakevat vertaisiaan. Kokous- ja juhlakerroksessa aistit aitoa 1950-luvun henkeä, jota on vaalittu tähän päivään asti – puupinnat ja selkeät linjat kuvastavat suomalaisen muotoilun kultakautta.

Kahdeksan kabinettia sekä Konferenssi- ja Union-salit mahdollistavat yksilöllisesti räätälöidyt tilaisuudet jopa yli 300 hengen häätilaisuuksiin asti.

Ravintola Palace 
Eteläranta 10, 10.krs
00130 HELSINKI

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. (09) 1345 6715
ravintolapalace@kampgroup.fi


Tapahtumatalo BANK

Helsingin ydinkeskustan vanha pankkimiljöö on modernisoitu 1950-luvun tyyliä ja harmoniaa kunnioittaen nykyaikaiseksi ja muuntautumiskykyiseksi tapahtumataloksi. Valinnanvaraa häätilaksi riittää peräti 19 kabinetin verran! Bankissa tarjoilut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Bankissä kaikki onnistuu. Myös tänne tuleminen: vieressä sijaitsee Kasarmintorin pysäköintitalo autolla saapuville.

Tapahtumatalo Bank
Unioninkatu 20
00130 HELSINKI

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. (09) 1345 6260
bank@kampgroup.fiRavintola Särkänlinna ja Ravintola HSS Boathouseaukeavat jälleen kesäkaudelle 1.5.2014

Kesähäät:Ravintola HSS Boathouse

Unohtumattomat kesähäät rennossa tunnelmassa kaupungin parhaan merimaiseman äärellä. Pyöreä ravintolasali ja upea terassi luovat mainion ympäristön kesäiseen juhlimiseen ja illanviettoon.
2-200 hengelle.

Ravintola HSS Boathouse
Liuskasaari
00140 HELSINKI

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. (09) 622 7 1070
boathouse@kampgroup.fi


Ravintola Särkänlinna

Historiallisessa saarilinnakkeessa sijaitsevassa Ravintola Särkänlinnassa vietät merellisessä miljöössä ikimuistoiset häät! Juhlien pitopaikaksi voi valita myös Piper- salin, jossa pöydän antimista nautitaan takkatulen lämmössä samalla kun ohi ulkevia veneitä voi seurata linnakkeen vanhoista ampuma-aukoista. 2-130 hengelle.

Ravintola Särkänlinna
Särkänsaari
00130 HELSINKI

Kokous- ja juhlatiedustelut
puh. (09) 1345 6756
sarkanlinna@kampgroup.fi

Ota yhteyttä!

Tee kätevä nettitarjouspyyntö tästä.

Myyntipalvelu
Avoinna ark 8-20
sales@kampgroup.fi
(09) 5840 9603
Koko ravintola juhlatilaisuutesi ajaksi käyttöön?

Voit varata minkä tahansa Kämp Group ravintolan kokonaan juhlatilaisuutesi käyttöön. Voimme räätälöidä toivomanne menukokonaisuuden ja tarjoilut juuri tilaisuutenne sopivaksi. Kysy lisää myyntipalvelustamme!


 
© 2014 Kämp Group