Varaa huone
Varaa pöytä
Juhla- ja
kokous-
varaukset
 

Merkkipäivät

Ikimuistoiset merkkipäivät
- toiveidesi mukaisesti

Palace Kämpin yksilölliset kokous- ja juhlatilat tarjoavat mahdollisuudet monimuotoisiin tilaisuuksiin. Kauniit juhlatilamme soveltuvat niin intiimeihin ja rauhallisiin perhetilaisuuksiin kuin suurempiinkin perhejuhliin. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme huolehtii kaikesta järjestäjän toivomusten mukaisesti.

Juhlatilojamme Helsingissä ovat mm. vaikuttava Hotel Linna pysäköintitiloineen Lönnrotinkadulla, legendaarinen Palace Gourmet Helsingin Etelärannassa merinäköaloineen, kansallisromanttinen Kansallissali aivan Helsingin ytimessä, Aleksanterinkadulla, korkeatasoisen Hotel Kämpin juhlakerros sekä Hotel Sellon kokous- ja juhlatilat aivan Espoon sydämessä, Leppävaaran Ratsutorilla. Kesällä myös saariravintolamme Särkänlinna ja Boathouse sopivat hyvin lämminhenkisten perhejuhlien viettopaikaksi.

Merkkipäivät

Tutustu muuhun Menu-tarjontaamme oikealla. >>

Hinta sisältää tilavuokran ma-la 1-3 tunniksi, sunnuntaisin minimihenkilömäärä 20 hlöä + tilavuokra hinnaston mukaan tilakohtaisesti. Hintaan sisältyy myös liinoitetut ruokapöydät sekä kastepöytä kynttilöin. Tilaan saatavilla veloituksetta datatykki, valkokangas ja cd-soitin sekä joissakin tiloissamme myös piano ja langaton mikrofoni.

Koko ravintola juhlatilaisuutesi ajaksi käyttöön?

Haluatko kutsua sukulaisesi tai läheisesi juhlistamaan elämäsi merkittäviä hetkiä? Voit myös varata minkä tahansa Palace Kämp -ravintolan kokonaan juhlatilaisuutesi käyttöön. Voimme räätälöidä toivomanne menukokonaisuuden ja tarjoilut juuri tilaisuuteenne sopivaksi. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Katso ravintoloiden yhteystiedot tästä!

Kukin tilaisuus suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveet ja budjetti huomioiden.


Ota yhteyttä!

Tee kätevä nettitarjouspyyntö tästä.

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot myyntipalvelustamme ark 8-20:
puh. (09) 5840 9603
sales@palacekamp.fi
Tutustu Menu-tarjontaamme.

Jälkiruoaksi juhliin saatavilla tietysti kakkukahvit (vadelmakerma-, suklaamousse- tai passion-juustokakulla).

Esimerkkejä:

KÄMP Kansallissali

Hotel Linna
ja Linnan tilausravintola

Hotel Sello
ja Restaurant Carlito´s

Hotel Kämp

Sasso

Ravintola Palace

Tapahtumatalo BANK
Kesäkaudella:

Ravintola HSS Boathouse

Särkänlinna

 
© 2014 Kämp Group